
Bli med på et kurs hvor du lærer kunsten å tilberede den perfekte biffen, samtidig som du nyter en forfriskende øl.
Våre kokker viser deg hvordan du enkelt kan lage biff av høy kvalitet, og gir deg innsikt i ulike stykningsdeler og tilberedningsteknikker.
I løpet av kurset får du grundig informasjon om fire forskjellige stykningsdeler som du finner i butikken: Côte de Bœuf, ytrefilet, mørbrad og høyrygg. Kokkene forklarer forskjellene på disse delene, samt de beste metodene for å tilberede dem til perfeksjon.
Etter demonstrasjonen får du selv steke kjøttet og lage ulike sauser som komplementerer biffen. Det blir smaksprøver underveis, servert med passende garnityr som våre kokker har forberedt.
Velkommen!

Tidspunkt:
28. januar 2026 kl. 17.00 (varighet 3 timer)
Sted: Kulinarisk Akademi, Sagene, Maridalsveien 87, Oslo
Pris: Kr. 1400 per person (ord. pris kr. 1750)
Bestillingsfrist:
Praktisk informasjon:
Generelle betingelser på kurs - Kulinarisk Akademi Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.
Opplevelsesportalen leveres av Mehrwerk AS på vegne av Nordea.