Logo
Top image

20 % rabatt på kurset Riesling & Dimsum

Kurset tar deg med på en smakfull reise basert på det kantonesiske kjøkken kombinert med et innblikk i Rieslings verden.

Dim sum består av små, delikate snacks med ulike teksturer og smaker. Underveis smaker vi på Riesling fra forskjellige deler av verden, og ser nærmere på hvordan vinens stil og uttrykk spiller sammen med maten.

Velkommen til å lære mer om ulike bretteteknikker og hva som skal til for å lykkes med dim sum hjemme på eget kjøkken.

Velkommen!

Content image

Tidspunkt: 21. februar 2026 kl. 13.00 (varighet 3 timer)

Sted: Kulinarisk Akademi, Mathallen, Vulkan 5, Oslo

Pris: Kr. 1280 per person (ord. pris kr. 1600)

Bestillingsfrist:

Praktisk informasjon:

  • 5 glass Riesling inkludert i prisen
  • Forkle får du låne av oss
  • Kursmenyen kan variere noe, husk å informere på forhånd om eventuelle allergier
  • Det tas forbehold om nok påmeldte for gjennomføring av kurset
  • Du er velkommen til å kjøpe drikke før og under kurset
  • Dette kurset holdes på norsk
  • Du vil motta en velkomstmail ca. en uke før kurset

Generelle betingelser for kurs - Kulinarisk Akademi Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.

Opplevelsesportalen leveres av Mehrwerk AS på vegne av Nordea.