
Kurset tar deg med på en smakfull reise basert på det kantonesiske kjøkken kombinert med et innblikk i Rieslings verden.
Dim sum består av små, delikate snacks med ulike teksturer og smaker. Underveis smaker vi på Riesling fra forskjellige deler av verden, og ser nærmere på hvordan vinens stil og uttrykk spiller sammen med maten.
Velkommen til å lære mer om ulike bretteteknikker og hva som skal til for å lykkes med dim sum hjemme på eget kjøkken.
Velkommen!

Tidspunkt: 21. februar 2026 kl. 13.00 (varighet 3 timer)
Sted: Kulinarisk Akademi, Mathallen, Vulkan 5, Oslo
Pris: Kr. 1280 per person (ord. pris kr. 1600)
Bestillingsfrist:
Praktisk informasjon:
Generelle betingelser for kurs - Kulinarisk Akademi Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.
Opplevelsesportalen leveres av Mehrwerk AS på vegne av Nordea.