Bli med på vinsmaking veiledet av en vinkelner. Sammen utforsker vi de ulike druesortene og underregionene i Toscana.
Vår sommelier har valgt ut fem viner som viser mangfoldet og potensialet til de ulike druesortene og underregionene i Toscana. Du vil bli ledet gjennom smakingen steg for steg, og for hver vin vil vi snakke om hvorfor vinen er som den er, både ved å se på historiske, naturgitte og produksjonsmessige faktorer.
Vi skal også diskutere hvordan ulike komponenter i vinen påvirker valget av vin til mat, slik at du kan gjøre gode valg for mat og vin i kombinasjon.
Velkommen til en kveld med rødvin fra Toscana!
Tidspunkt: 2. oktober 2025 kl. 18.00 (oppmøte kl. 17.45). Begrenset antall plasser.
Sted: Mathallen, Vulkan 5, Oslo
Pris: Kr. 760 (ord. pris kr. 950)
Bestillingsfrist:
Annet:
Opplevelsesportalen leveres av Mehrwerk AS på vegne av Nordea.